Mega Bloem!

17-08-2022

Ik sta weer met beide benen op de grond!
Deze muurschildering was toch wel mijn allerleukste en vetste locatie tot nu toe! Ik heb met een enorme lach op mijn gezicht deze schildering gemaakt. Ik heb er echt van genoten en het viel me reuze mee.
Van te voren wist ik niet goed hoe het zou gaan, de wand is heel grof en ik had nog nooit hoger dan 21 meter gewerkt.
De structuur van de wand bleek ideaal voor het aanbrengen van highlights en schaduwen. De hangbrug was wel smal maar ik voelde me 100% veilig en ik heb van het uitzicht genoten. Het was bloedje heet af en toe, echter ik hou wel van het zonnetje dus ik heb nu hele bruine kuiten!
Het allerleukst is nog wel dat ik constant leuke, lieve en enthousiaste reacties kreeg ( en nog steeds trouwens) van buurtbewoners, voorbijgangers en mensen van over de hele wereld die de foto’s zien online.
Ik hoorde dat er zelfs mensen op zoek waren in de wijk naar ‘die mevrouw die zo hoog aan het schilderen is’ 🤩 Geregeld ontstaat er een opstopping op het fietspad door voorbijgangers die afstappen en blijven kijken en kletsen.
Mensen bedanken me vooral voor de mooie schildering die wat vrolijkheid brengt in het straatbeeld en dat mensen er blij van worden. Voor mij is het een groot plezier om dat te horen, daar doe ik het voor.
Voor deze opdracht wil ik graag deltaWonen bedanken dat ze mij deze muur hebben aangeboden. Ik stond echt te stuiteren toen ik de foto van deze muur in mijn inbox zag! Deze plek is perfect voor een flinke mural, ik merk nu al hoeveel impact het heeft.
Ook dank aan SSH voor de gastvrijheid, Vlietstra schoonmaakbedrijf voor de perfecte voorbereiding. Zonder Yelloo had ik er nooit veilig bij gekund en Riwal bracht me een valgordel voor de zekerheid. Wilbrink Arboconsultancy heeft alle risico’s voor me onderzocht en opgevangen zodat ik me 100% kon concentreren op mijn heerlijke werk.
Oké het is een beetje zoetsappig, toch wil ik JW ook bedanken, voor alle hulp op de hangbrug, thuis en voor de wijntjes achteraf!